2013 Yılında Kaybettiğimiz Teknolojiler

2013 Yılında Kaybettiğimiz Teknolojiler

2013; pek çok yeni ürünün doğumuna, bir o kadar da köklü oluşumun kaybedilmesine ev sahipliği yaptı.

kapanan-teknoloji-firmalari-1

 
2013 yılında pek çok teknolojik ürünün doğumuna, var olan serilerin devamına şahit olduk. Intel’in Broadwell işlemcileri, AMD’nin R9 serisi ekran kartları diye başlayacağımız listede daha pek çok yeni ürün var. Ancak bugün bu ürünlerden bahsetmeyeceğiz. Bugünkü konumuz 2013′ün bize kaybettirdiği teknolojiler.
 
HTC First (Facebook Phone)

kapanan-teknoloji-firmalari-2

 
Nisan 2013′te yayınlanan Facebook Home pek beğenilmemişti. Facebook’un Android işletim sisteminin derinliklerine inmeye çalışması bir başarısızlık olarak sonuçlandı. Üstelik Facebook, bu başarısızlığına HTC’yi de alet etti. Facebook Home’un entegre olarak kullanıldığı HTC First, orta seviye bir akıllı telefon olarak yola çıktı ancak o kadar kötü eleştiriler aldı ki, HTC birkaç ay içerisinde üretimi durdurup cihaza verdiği desteği kesti.
 

KILIC
KILIC
Internet, bilgisayar, yazılım, donanım ve mobil dünyaya dair aklınıza gelebilecek teknolojik gelişmeleri bulabileceğiniz konuları içinde barındırmakta. Teknoloji dünyasındaki haberleri, sistemle ilgili bilinmesi gerekenleri özgün anlatımlar ile sunmaktadır.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.