Facebook Görüldü Bildirimi Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

17.01.2016
10
A+
A-
Facebook Görüldü Bildirimi Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Facebook’ ta Messenger iletişim kutucuğunda Görüldü bildiriminden rahatsızlık duyuyor ve bunu nasıl devre dışı bırakabilirim diye merak ediyorsanız. İşte cevabı. Google Chrome tarayıcılarında kullanabileceğimiz başarılı bir eklenti sayesinde bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatmaya başlayalım.

facebook-goruldu-bildirim

İletişim kutucuğunda “Görüldü” ibaresinden dolayı bir takım sıkıntıların yaşandığı ortada. Nasıl mı? Örneğin görüşmek istemediğiniz bir arkadaşınız size bir şeyler yazıyor, sizde cevap vermek istemiyorsunuz; tabi ki ne yazdığını da merak ediyorsunuz. Bu durum karşısında arkadaşınızın da sizin karşı tarafta beklediğinizi görmesini de istemiyorsunuz. Bunun için ne yapmalısınız? Eğer o iletişim kutucuğuna tıklarsanız “Görüldü” zımbırtısının ortaya çıkmasıyla muhabbete başlamak zorunda kalırsınız. Tam da bu tarz durumlar için kullanabileceğiniz başarılı bir eklenti geliştirildi; Facebook Unseen!

Google Chrome tarayıcılarına kurulduktan sonra çok kolay ve rahat bir şekilde çalışan Facebook Unseen yani Görülmedi özelliği, pek çoğumuzu rahatsızlık duyulan bu bildirimden kurtardığını söyleyebilirim.

Eklentiyi yükledikten sonra aktif olan Facebook Unseen, Google Chrome tarayıcısında çalışmaya başlayıp, hazır hale geliyor. Sizinse yapmanız gereken Facebook’ u normal bir şekilde açıp kullanamaya başlamanız. Bundan sonra size gelen mesajı Facebook Messenger yardımı ile açıp okursanız, artık iletişim kutusunda “görüldü” ibaresi karşıya gitmemiş olacak.

KILIC
KILIC
Internet, bilgisayar, yazılım, donanım ve mobil dünyaya dair aklınıza gelebilecek teknolojik gelişmeleri bulabileceğiniz konuları içinde barındırmakta. Teknoloji dünyasındaki haberleri, sistemle ilgili bilinmesi gerekenleri özgün anlatımlar ile sunmaktadır.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.