2013 Yılında Kaybettiğimiz Teknolojiler

2013 Yılında Kaybettiğimiz Teknolojiler

Google Checkout

kapanan-teknoloji-firmalari-6

 
Google’ın 2006 yılında PayPal’e rakip olarak çıkardığı online ödeme sistemi olan Google Checkout, Google çalışanları dışında hiç kimse tarafından kullanılmadı desek yanlış olmaz sanırım (Onlar da mecbur, ne yapsınlar). 2011 yılında Google Wallet ile güçlerini birleştirip son denemesini yapan Checkout, bu denemede de başarısız olunca fişi çekildi. Google’ın Mayıs ayında duyurduğu üzere Checkout, Google Play dışında hiçbir serviste kullanılamayacak.
 
Google Reader

kapanan-teknoloji-firmalari-7

 
2013′te kaybettiğimiz bir diğer Google servisi Google Reader, RSS okuyucusu olarak hayata geçirilmişti. Ancak geçtiğimiz Mart ayında Google, ilgi yetersizliği sebebiyle servisin kapatılacağını duyurdu. Google Reader’ın kapatılması her ne kadar piyasadaki alternatifler için bir fırsat olsa da, Feedly’nin bu konudaki popülerliği kolay kolay silinecek gibi değil.
 
Kaynak: technopat
 

KILIC
KILIC
Internet, bilgisayar, yazılım, donanım ve mobil dünyaya dair aklınıza gelebilecek teknolojik gelişmeleri bulabileceğiniz konuları içinde barındırmakta. Teknoloji dünyasındaki haberleri, sistemle ilgili bilinmesi gerekenleri özgün anlatımlar ile sunmaktadır.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.