Kendi Kendine Giden Akıllı Otomobil, Infiniti Q50 !

Kendi Kendine Giden Akıllı Otomobil, Infiniti Q50 !

Sürücüsüz kendi kendine giden videosu yayınlanan Infiniti’ nin sportif sedan modeli Q50 karşınızda.

Surucusuz-Infinity-Q50

Otomobil üreticileri son dönemlerde sürüş güvenliği açısından üzerinde durdukları önemli noktalardan bir tanesi, kameralarla sağlanan “şerit takip sistemi”, bu sistem sayesinde otomobilinizin şeritlerin ortasında devam edecek şekilde otomatik olarak yönlendirilmesi sağlanarak uzun yolda giderken sürekli olarak direksiyonu tutmak zorunda kalmayacaksınız.

Artık neredeyse tüm otomobillerde kullanılmakta olan kendi kendini park etme teknoloji özelliğini bir adım öteye taşıyan lüks otomobil üreticilerinden Infiniti’ nin Q50 modeli ile kendi kendine giden otomobil görüntüsü sergilenen test videosu ile karşımıza çıktı. Test videosunda Q50 modelinin belirlenen şerit doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerlediği ve virajlarda da herhangi bir sıkıntı yaşamadığı gözlenmekte.

Otomobil alanında teknolojinin geldiği nokta gerçekten çarpıcı, bakalım ilerleyen zamanda ne gibi teknolojik yeniliklere imza atılacak.

KILIC
KILIC
Internet, bilgisayar, yazılım, donanım ve mobil dünyaya dair aklınıza gelebilecek teknolojik gelişmeleri bulabileceğiniz konuları içinde barındırmakta. Teknoloji dünyasındaki haberleri, sistemle ilgili bilinmesi gerekenleri özgün anlatımlar ile sunmaktadır.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.