Instagram-Son-Gorulme-Kapatma

Instagram “Last Seen” yani “Son Görülme” Özelliği Nasıl Kapatılır?

Fotoğraf ve video paylaşım platformu olarak karşımıza çıkan popüler sosyal medya uygulaması Instagram, yaptığı son güncellemeyle mesaj bölümüne “Last Seen” yani “Son Görülme” özelliğini ekledi. Her ne kadar güzel bir özellik gibi görünse de bu bilgiyi paylaşmak istemiyor da olabilirsiniz. Eğer sizde bu özellikten rahatsızlık duyuyorsanız, bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı…

Instagram, yaptığı son güncellemeyle doğrudan mesajlar bölümüne eklediği “Son Görülme” özelliği ile artık kullanıcılar, mesaj gönderdikleri kişilerin çevrimiçi olup olmadığıyla yada Instagram’ ı en son ne zaman kullandıkları hakkında bilgiye ulaşabilmektedir. Kullanıcıların büyük bir bölümünün hoşuna gitmeyecek olan bu özelliği devre dışı bırakmanız elbetteki mümkün.

 Instagram Son Görülme özelliği Nasıl Kapatılır?

  • Öncelikli olarak Instagram uygulamasına giriş yapın
  • Daha sonra ” Seçenekler ” ve ardından Ayarlar başlığı altında yer alan “Hareket Durumunu Göster” seçeneğini devre dışı bırakmanız yeterli olacaktır

Instagram-Son-Gorulma-Kapatma-1

Instagram “Last Seen” yani “Son Görülme” özelliği nasıl kapatılır sorusunun çözümüne yönelik paylaştığım bilgi umarım yararlı olmuştur.

KILIC

KILIC

Internet, bilgisayar, yazılım, donanım ve mobil dünyaya dair aklınıza gelebilecek teknolojik gelişmeleri bulabileceğiniz konuları içinde barındırmakta. Teknoloji dünyasındaki haberleri, sistemle ilgili bilinmesi gerekenleri özgün anlatımlar ile sunmaktadır.

“Instagram “Last Seen” yani “Son Görülme” Özelliği Nasıl Kapatılır?” için 4 cevap

  1. Osman Doruk dedi ki:

    Hay Allah razı olsun sizden, işime yaradı. paylaşım için teşekkürler

  2. Altuğ can dedi ki:

    Paylaşım için teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.