Toyota, Araçlarını Sorunlar Nedeniyle Geri Çağırma Gereği Duydu !

Otomobil devlerinden Toyota’ nın dünya genelinde yaklaşık 6 milyondan fazla aracını sorunlar nedeniyle geri çağıracağını duyurdu.
Geri çağrılacak araçlar arasında 2005-2010 yıllarında üretilmiş olan Urban Cruiser ve Yaris, 2004 ve 2010 yıllarında üretilmiş olan RAV4 ve Hilux modelindeki araçları kapsıyor.
Toyota Türkiye’ den yapılan açıklama “Toyota, 2004-2010 yılları arasında üretilen otomobillerinin direksiyon kolonu bağlantı braketi, koltuk kızağı ve sürücü hava yastığı spiral kablo sistemini kontrol etmek ve iyileştirmeye yönelik tedbir amaçlı global bir servis kampanyası düzenliyor”
Türkiye’ de bulunan modeller arasında Hilux, Urban Cruiser ve Yaris modellerinin bulunduğu yaklaşık 11.800 otomobil yer alıyor.
ÖNCEKİ KONU
KILIC
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM